Skip to main content

VAN TEKENTAFEL

TOT REALISATIE

Lindeboom Meubelstoffering

Maatwerk

Waar wij ons in onderscheiden is duidelijk: korte lijnen, Hollandse kwaliteit, vakmanschap, heldere prijsstelling en volop flexibiliteit.

Of u nu uw meubilair bekleed wilt zien met een exclusieve stof, leer, kunstleer of een combinatie hiervan, dit is voor ons geen enkel probleem.  Ieder meubelstuk is eenvoudig aan uw wensen aan te passen. Door onze eigen productie in het atelier bieden we een grote mate van flexibiliteit om uw wensen te realiseren.

Graag komen wij bij u inmeten, verzorgen een tekening en maken vervolgens een vrijblijvende offerte. Zo kunnen wij bijvoorbeeld aanpassingen van de rughoogte en -breedte van de meubelen eenvoudig voor u uitvoeren.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van loungekussens en kussens op maat, zowel voor binnen als buiten gebruik. Of het nu gaat om tuinkussens voor uw buitenmeubilair of om kussens voor uw boot en caravan/camper, wij staan klaar om aan al uw wensen te voldoen.

Ik wil meer weten
Lindeboom Meubelstoffering

Van oud en versleten naar splinternieuw

Al meer dan 30 jaar is Lindeboom meubelstoffering een vakkundig en vertrouwd adres voor reparatie en restauratie van allerhande zitmeubelen, designklassiekers, antiek, boot en caravanprojecten. Naast het stofferen van de buitenkant van uw meubel, kunnen wij ook de binnenzijde herstellen. Denk hierbij aan een nieuw binnenwerk, maar ook kleine aanpassingen zoals het opnieuw verstevigen van de constructie van het meubilair.

Bijna niets is onmogelijk, uw vraag is nooit gek genoeg. Daagt u ons uit?

Ik wil meer weten

Vakmanschap

Uw designklassieker weer in originele staat hersteld, een eyecatcher van een stoel in de hoek van de kamer, of gewoon uw bank weer hersteld zodat hij er weer jaren tegenaan kan? Wij maken het voor u. Al meer dan 30 jaar!

Over ons

Contact