Skip to main content

VAN DESIGN

TOT AAN KLASSIEK

Lindeboom Meubelstoffering

Meubelstoffering voor organisaties en particulieren

U kunt uit meer dan 20.000 stoffen kiezen, in allerlei dessins en uitvoeringen. Naast onze collectie stoffen hebben wij een breed assortiment kwaliteitsleer. Omdat niet elk leer geschikt is om te verwerken, maken we gebruik van gespecialiseerde leveranciers.

We luisteren graag naar uw idee├źn en wensen en kijken samen naar uw persoonlijke stijl. Van design tot aan klassiek en van retro tot alternatief. Niets is ons te gek.

U kunt ervan op aan dat wij uw wens kunnen realiseren. Een schets zetten wij om in een prachtig eindproduct zodat u met een glimlach het eindresultaat in ontvangst neemt.

Ik wil meer weten
Lindeboom Meubelstoffering

Zorginstellingen, een klasse apart

Meubelstoffering binnen zorginstellingen is een van onze expertises. Door slimme keuzes te maken samen met de opdrachtgever, zijn wij in staat de meubelen een nieuw leven te geven en aan te passen aan de huidige hoge eisen. Bovendien zorgen wij door ervaring en projectmatige aanpak dat er tijdens het herstofferen op locatie, zelden sprake is van overlast. Wilt u een proefmodel ter beoordeling van kwaliteit en vakmanschap? Dat doen wij graag.

Ik wil meer weten

Kantoren, hotels en theaters

Iedere klant heeft specifieke wensen. Samen zijn we elke keer weer in staat geweest om binnen de planning en budget uw opdrachten uit te voeren. Onze informele handelswijze en korte lijnen spreken vele organisaties aan. We hebben op basis van onze jarenlange ervaring voor bijna ieder probleem wel een passende oplossing gevonden. Geheel vrijblijvend komen wij bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil meer weten

Over ons

Contact